Vervolg van het Jasje….
Kato in super doen, verleiden kan ze nu al, gelukkig beseft ze het nog niet….
'k krijg het knoopje niet open, zit een beetje vast !
Portret op locatie,

Sfeer en locatie bouwen mee aan deze reeks fijne beelden voor Rebekka.
DSC_2123a
DSC_1578b
DSC_1811a
Westkunstroute 2008, vervolg.

 0015

 0030

0036

Dit had ik aan die jongens beloofd in Fez !

Fez_7174

Fez_7178a

Fez_7175a
Sarah en Bart staan bij het prille begin !
dsc_4280

Lief, knus en klaar voor het avontuur...

Lana op bezoek.

Lana is het lieve dochtertje van Lies en Frank en kwam weer ‘ns op bezoek, het werd een opeenvolging van leuke snoetjes en tedere momenten, alhoewel op  een gegeven moment …..

dsc_1168

Laat u echter niet misleiden... waar zijn de traantjes ?

Simon in actie !

Simon is al niet meer aan zijn proefstuk toe ! Hij passeerde reeds voor de lens en keek er naar uit voor zijn communie iets extra te doen. Licht en snoep boeiden hem op elk moment van de opname !

voor-blog3

Gefascineerd door het licht... en daarbij veel vragen !

voor-blog2

Snoeper !

Leieambassadrice 2009

Alien,  de nieuwe Leieambassadrice, liet er geen tijd overgaan om één van haar vele prijzen bij ons te verzilveren. Een portretsessie, waarbij  ik haar uitnodigde om terug haar avondjurk aan te trekken waarmee ze ook tijdens de verkiezingsavond was verschenen. Dit met daarnaast nog ‘vrijetijdskledij’ en een kleine suggestie voor een project waar ik mee bezig ben en we konden weer  een tijdje werken. De opnames verliepen ontspannen en vlot. Ze is zelf ook wel een vlotte jonge dame wat het extra aangenaam maakte ! Kort erna is  ze haar keuze komen maken samen met vriend Ewoud. De keuze verliep vlot en tot grote tevredenheid van beider. We laten jullie graag van enkele beelden  meegenieten.

dsc_9180zwwa

Een vleugje wind maakt het beeld dynamischer.

samen

Uitstraling heeft de jonge dame wel !

Hanne en familie.

Hierbij het relaas van hoe Hanne, 13 jaar,  de opname en alles wat daarop volgde heeft ervaren: ‘In het begin stonden we wat onwennig. Dat merk je ook aan de eerste foto’s. Maar dat wil Carl helemaal niet! Dus hij probeert je te ontspannen. Hij legt een beetje muziek op en nu en dan wordt er ook mopje verteld. Na een tijdje vond ik dat we helemaal opgewarmd waren en dat het steeds makkelijker ging. Vaak denk je:”O nee we gaan geforceerd moeten lachen.” Maar dat is helemaal niet zo ! Ook een heel groot pluspunt vind ik dat Carl zijn tijd neemt. We hebben zeker meer dan een uur foto’s getrokken! Toen we dan onze uiteindelijke foto gingen gaan kiezen, werden we bijgestaan door Ingrid. Je merkt wel dat ze je goede raad geeft. Als je twijfelt dan suggereert zij wel wat het best is. Maar je mag zelf kiezen. Dat is super. Zij toonde al de foto’s, wel 63!  Ik ben heel blij met het resultaat maar DAT komt door de voorbereiding en zorgzaamheid van Carl en Ingrid.’ Groetjes Hanne

dsc_7887a

Louise – Topmodel ?

Louise is het snoezige dochtertje van Joyce en Marco. Zij kwamen in onze galerij door een cadeaubon die ze kregen van Bert en Marianne. Tot dan toe kenden ze onze zaak nog niet, maar na het speelse, boeiende en overweldigende opnameuurtje zat de stemming er helemaal in. De remmen waren helemaal weg zowel van ouders als dochter !  Met de goede voorbereiding van moeder – ze had wel méér dan één pakje mee -, het verrassende licht in de kinderopnames en een modelletje dat van geen ophouden wist, leidde dit tot veel goede opnames. Dit maakte de keuze achteraf echt wel moeilijk. Hieronder vind je enkele beelden. Dit zou ook jullie kleine deugniet kunnen zijn !?

louise

van links onder tot rechts onder, blij, boos, zelf bewust en mijn schoentjes zijn toch mooi hé ! Echt een meisje

kldsc_1319_007_louise1

Dit kleedje heb ik van mijn papa gekregen - lief hé !

Charlotte, model in spe ?

Onze Londense tortelduifjes An en Frederik zijn langs geweest met Charlotte. Ik mocht hun huwelijk twee  jaar terug  in beeld brengen. Dit tot hun grote tevredenheid. Telkens ze terug in het land zijn passeren ze wel voor het een of het ander. Ik mocht hun zwangerschap fotograferen, het pasgeboren  Charlotje en nu ze kan zitten, is ze terug aan de beurt. En het moet gezegd, ze doet het zielsgraag. Toen ik de  tint van haar kleedje zag wist ik onmiddellijk ‘op deze fond’ zou het wel eens een schot in de roos worden. An en Frederik zagen dit ook wel zitten en hier onder vind je het resultaat. De keuze was moeilijk want zowel het model als de fotograaf hadden echt wel hun best gedaan. Intussen  zijn ze reeds terug richting Londen vertrokken  met een ruim assortiment. Wedden dat de vriendenkring ginder stik jaloers zal zijn !?

English version:

Charlotte, model-to-be?

Our London turtle-doves An and Frederik have been here with Charlotte. I had the privilege to make pictures on their wedding-day two years ago, entirely to their satisfaction. Every time they are back in the country, they find one reason or another to stop by. I was asked to photograph their pregnancy, the newborn little Charlotte, and now that she can sit up, it’s her turn once more. And one has to admit that she’s really fond of it. As soon as I saw the hue of her dress, I knew that it might turn out to be a shot in the rose against this backdrop. An and Frederik had the same feeling about it and here you can see the result. The choice was difficult because both the model and the photographer had done their utmost. In the meantime they’ve left for London again with a whole range of pictures. I bet that their friends over there will be most envious!

charlotte

de verleidingstechnieken van een zittende baby !

charlotte3

Kun jij ook op jouw hoofd staan mama ?

charlotte2

Probeer een keer 'neen' te zeggen als ik je zo aankijk !

Advertenties
8 reacties
 1. Tatjana zei:

  second per second…..alles zo mooi vastnemen met je camera….geduld…vertrouwen….bedankt, vanwege Jana en Tatjana

 2. Sofie zei:

  Toevallig kwam ik hier langs, via facebook, en ik ben blijven hangen…
  Zo’n mooie, pure foto’s en als juf van Kato wilde ik dat eventjes meedelen!

 3. shirin zei:

  elke foto is gewoon af! ongelooflijk!
  you don’t only make art, you make masterpieces,
  one by one!
  kon ik me ook maar een shoot permiteren 🙂
  rebecca doet het zowel voor als achter de camera goed zo te zien!
  naaktshoot heeft mooie sfeer door het wazige! bellisimo
  ik vraag mij toch wel af wie die mannen in ‘fez’ zijn
  een groepje ofzo? is wel speciaal! streetlife
  gefascineerd! groetjes.

 4. Artistiek gezien zijn de naaktfoto’s natuurlijk top. De compositie, het licht, de sfeer,…. En toch boeien de jongens van Fez me meer. Niet dat ik een voorliefde zou hebben voor het mannelijke geslacht, maar het is meer des levens. Het leven zoals het is, zeg maar. Ook op TV scoort dit soort reality-onderwerpen. Polle Jambers zou zeggen ‘Wie zijn deze mensen en wat drijft hen ?’. Het feit dat je deze vragen zelf kan/moet invullen, maakt de beelden zo interessant.

 5. sylvie paruys zei:

  Hey Carl,

  net eens alle foto’s bekeken van je, en ik moet toegeven dat wij als student nog heel veel te leren hebben en dat jij zeker een voorbeeld voor ons bent, echt machtige foto’s.

 6. Kim Gavel zei:

  SCHITTEREND! Louise is een echte “QUEEN”

 7. BOUTEN Myriam zei:

  prachtige foto’s van louise. Heel spontaan LIEF kind.
  Foto’s zijn super genomen. Proficiat !!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: